Τον θέλουν, αλλά έχουν κι άλλες επιλογές

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΟ Ντάνκο Λάζοβιτς παραμένει πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν κι άλλες λύσεις σε περίπτωση που ο Σέρβος προτιμήσει να μείνει στην Παρτιζάν.

Δεν είναι μυστικό ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον έμπειρο στράϊκερ, γι’ αυτό και επιθυμούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησής του. Ο Λάζοβιτς αναμένεται άμεσα να δώσει την οριστική του απάντηση στην Ένωση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που έλεγαν το βράδυ της Κυριακής άνθρωποι της ομάδας είναι ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν αποτελεί πλέον τη μοναδική επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Ακόμα και πριν το “διαζύγιο” με τον Λυμπερόπουλο, υπήρχαν τουλάχιστον δύο ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή η ΑΕΚ και απ’ την εξέλιξη που θα προκύψει με τον Λάζοβιτς, θα φανεί αν γίνει επίσημη κίνηση ή όχι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X