Κερδίζει έδαφος η επιλογή ...έκπληξη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Μέχρι Δευτέρα ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis tsiartas savevskiΟι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου συνεχίστηκαν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον όνομα – έκπληξη να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Περιμένει ο Τσιάρτας.

Πρόθεση των υπευθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης ήταν απ’ την πρώτη στιγμή να μη χαθεί χρόνος και μέσα σε λίγα 24ωρα να έχουν ανακοινώσει τον επόμενο τεχνικό διαεθυντή της ομάδας. Αυτό δεν έγινε μέχρι τώρα, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Το enwsi.gr ήδη σας ενημέρωσε ότι εκτός από τον Βασίλη Τσιάρτα, τον Τόνι Σαβέβσκι και τον Ίλια Ίβιτς (ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή προτιμά να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του ατζέντη παικτών), στα υπόψιν των ανθρώπων του δικεφάλου υπάρχει και ένα όνομα που μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ένα όνομα – έκπληξη, το οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό και επιθυμία τους είναι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για συνεργασία μαζί του, πριν πάρουν οποιαδήποτε άλλη απόφαση.

Ο χρόνος πιέζει πάντως, αφού οι δύο άνδρες σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να μείνει πίσω ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό θέλουν να …τρέξουν όσο γίνεται τις διαδικασίες. Την ίδια στιγμή ο Βασίλης Τσιάρτας περιμένει στο …ακουτικό του. Είναι άλλωστε ένας άνθρωπος που γνωρίζει τη θέση, ξέρει καλά την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και έχει ως επιπλέον ατού τις πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου στις χώρες της Ιβηρικής χερσονήσου, αλλά και στην Ελλάδα. Το ποιος θα είναι ο “εκλεκτός” δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν αργεί η στιγμή που θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X