Με την πρόταση της ΑΕΚ, πάει ο Λάζοβιτς στην προπόνηση της Παρτιζάν

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballa“Κρίσιμη” δεν μπορεί κανείς με σιγουριά να πει πως θα είναι η σημερινή μέρα για την υπόθεση της μεταγραφής του Ντάνκο Λάζοβιτς. Σίγουρα όμως, θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός έχει πλέον στα χέρια του την τελική πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ. Και μ’ αυτήν προσέρχεται σήμερα στην πρώτη προπόνηση της Παρτιζάν για τη νέα σεζόν. Όπως μάλιστα τονίζει ο σερβικός Τύπος «τα πάντα είναι απολύτως ανοικτά στην υπόθεση του Λάζοβιτς και της ΑΕΚ».

Είναι πλέον ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ αυτό που είχε να κάνει το έκανε και περιμένει την απάντηση του Σέρβου επιθετικού. Από την άλλη μεριά, ο Λάζοβιτς φαίνεται πως θέλει να κάνει μια τελική κουβέντα και με την Παρτιζάν. Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος στις Σαββατιάτικες δηλώσεις του. Θεωρητικά στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βελιγραδίου θα δώσει κανονικά το παρών. Πιθανόν όμως, να κάνει άμεσα αυτή την συζήτηση, πριν αναχωρήσει η αποστολή της Παρτιζάν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζλάτιμπορ. Κάτι που θα γίνει αύριο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X