Στην Γ.Σ. του Ιουλίου τα… σπουδαία για τα ερασιτεχνικά τμήματα

ΦΩΤΟ από τη Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÃÓ ÔÇÓ ÅÑÁÓÉÔÅ×ÍÉÊÇÓ ÁÅÊΗ σημερινή Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε δύο σημαντικά θέματα. Την έγκριση του σώματος για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ. Αυτά έγιναν, αλλά παραμένουν τα μεγάλα ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον των ερασιτεχνικών τμημάτων. Όλα τα τμήματα πλην του ανδρικού τμήματος βόλεϊ έχουν… θολό μέλλον, με τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου να μιλά για κεντρική διαχείριση. Κάτι που θα αλλάξει μόνο αν βρεθεί χρηματοδότης ή χορηγία αποκλειστικά για κάποιο τμήμα.

Περισσότερα για τα ερασιτεχνικά τμήματα θα ειπωθούν στην τακτική Γ.Σ. του Ιουλίου, με την νυν διοίκηση της «Μάνας ΑΕΚ» να έχει μπροστά της ένα χρονικό διάστημα να βρει λύσεις και το πλάνο που θα κρατήσει «ζωντανά» τα τμήματα.

Άλλωστε, όπως έχουν τονίσει όλοι οι διοικούντες η βιωσιμότητα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα περάσει σε μεγάλο βαθμό από την κατασκευή του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα μεγάλο έργο που θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στη «Μάνα ΑΕΚ», τα οποία δεν υπάρχουν τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X