Σκέψεις για προπονήσεις στο Γκολφ της Γλυφάδας στη προετοιμασία

Σκέψεις για προπονήσεις στο Γκολφ της Γλυφάδας στη προετοιμασία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

academiesΜπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ μάλιστα ήδη έχουν σχεδόν συμπληρωμένα τα ρόστερ της νέας σεζόν, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η Κ20 που… επιστρέφει στις τάξεις για την Ένωση.

Με νέο προπονητή τον Στέλιο Μανωλά η Κ20 θα ξεκινήσει προπονήσεις τον Ιούλιο, ενώ η προετοιμασία της θα πραγματοποιεί κατά βάση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Στις Ακαδημίες της Ένωσης κάνουν σκέψεις για να γίνονται και κάποιες προπονήσεις στο Γκολφ της Γλυφάδας, όπως έκανε η πρώτη ομάδα πέρυσι. Και αυτό διότι τα πρωινά είναι πιο δροσερά στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και μπορεί να δουλέψει καλύτερα η ομάδα στην φυσική κατάσταση.

Πάντως, η ΑΕΚ τη νέα χρονιά θα έχει τουλάχιστον για 2-3 προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και το ένα από τα δύο γήπεδα με χορτάρι που έχει το προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X