Κρίσιμα 24ωρα για Λάζοβιτς, σε επικοινωνία με τον 31χρονο επιθετικό η ΑΕΚ

Κρίσιμα 24ωρα για Λάζοβιτς, σε επικοινωνία με τον 31χρονο επιθετικό η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicΠρόκειται για μια υπόθεση που σε καμία περίπτωση δεν την έχουν αφήσει από τα …μάτια τους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα. Και στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς  ζήτησε λίγες ημέρες για να απαντήσει στην πρόταση των κιτρινόμαυρων, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι αύριο.

Με τον 31χρονο επιθετικό να το σκέφτεται, έχοντας δεχτεί μεγάλες πιέσεις από την Παρτιζάν, προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για την πιο δύσκολη μεταγραφική περίπτωση που έχει διαπραγματευτεί η Ένωση που ψάχνει το μεγάλο μπαμ.

Πλέον άπαντες μετρούν αντίστροφα για να ακούσουν από τον παίκτη την οριστική του απόφαση. Η ΑΕΚ πάντως φαίνεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Σέρβο σούπερ σταρ και αν χρειαστεί είναι εξαιρετικά πιθανό να επανέλθει. Κάτι που θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν κριθεί ότι πρέπει να βελτιώσει το οικονομικό, προκειμένου να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Το σίγουρο ότι πλέον οι μέρες πέρασαν. Και στην ΑΕΚ θα μάθουν σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες αν θα κάνουν το μεγάλο μπαμ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X