Μέχρι Δευτέρα ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή

Μέχρι Δευτέρα ανακοινώνει τεχνικό διευθυντή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis tsiartas savevskiΤο enwsi.gr σας ενημερώνει πως ακριβώς έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση με τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το προβάδισμα του Τσιάρτα, η συζήτηση για Σαβέβσκι και το όνομα – έκπληξη που εξετάζεται.

Η απόφαση των Δημήτρη Μελισανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι να συνεχίσει η ΑΕΚ με μοντέλο τεχνικού διευθυντή, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να ξεκαθαρίζει ότι θέλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις ώστε να μη μείνει πίσω ο προγραμματισμός εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτό που τονίζει ο “Τίγρης” είναι ότι ο …επόμενος θα πρέπει να διαθέτει ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία με τον ίδιο στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και στο πως δημιουργείται μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. O Βασίλης Τσιάρτας φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, ιδιαίτερα μετά την επαφή που είχε με τον Μελισσανίδη. Στα υπέρ του Τσιάρτα είναι και το γεγονός ότι διαθέτει εμπειρία απ’ τη συγκεκριμένη θέση, ενώ διατηρεί πολύ καλές επαφές και γνωριμίες με χώρες της Ιβηρικής χερσονήσου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν …παίζει μόνος του. Ο Μελισανίδης και ο Μπάγεβιτς θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και γι’ αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή κανένας δεν μπορεί να προδικάσει την τελική επιλογή. Πάντα άλλωστε υπάρχει στο …τραπέζι και το όνομα του Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος έχει μόνο συμπάθειες στην ΑΕΚ, ενώ εκτιμώνται ιδιαίτερα οι προπονητικές του γνώσεις.

Επίσης αυτό που υποστηρίζεται από ανθρώπους που κινούνται στο περιβάλλον του “Τίγρη” είναι ότι εκτός απ’ τα ονόματα που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας υπάρχει και ένα που αποτελεί έκπληξη και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων. Το βέβαιο είναι ότι, με βάση την επιθυμία του Μελισσανίδη, το αργότερο ως την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του “Λύμπε”, για να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X