Πιέζει από την Αθήνα ο Τζιμπούρ

Ενθουσιασμένος στην προοπτική να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour1Με την πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ ήρθε και πάλι στην Αθήνα, απ’ όπου και βρίσκεται συνεχώς σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του και τους ανθρώπους της Νότιγχαμ για να μείνει ελεύθερος.

Ο Αλγερινός επιθετικός αναζητά τη χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις που έχουν αρχίσει εδώ και πολύ καιρό με την αγγλική ομάδα προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του και να αναζητήσει την επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον έμπειρο στράϊκερ παραμένει (αποτελεί άλλωστε προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη), αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το συμβόλαιό του, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ο Τζιμπούρ έχει τονίσει αρκετές φορές στο περιβάλλον του ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και εννοείται ότι τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα. Επειδή όμως οι μέρες περνούν και προς το παρόν δεν έχει βρεθεί λύση, μετά από λίγο διάστημα που πέρασε στη Μύκονο για να ξεκουραστεί, επέστρεψε στην Αθήνα και πιέζει τις καταστάσεις για να πετύχει τον στόχο του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X