Οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώνουν τα 2.200 ευρώ για το σκάκι

Κυπελλούχος Αττικής και η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ Κυπελλούχος Αττικής Σκάκι AEK Kipelouchos Attikis SkakiΗ πολύ κακή οικονομική κατάσταση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, φέρνει αναμενόμενα σε ακόμη πιο δυσχερή θέση τα μικρότερα τμήματα της. Έτσι, μεγάλο πρόβλημα είχε το τμήμα σκάκι που έπρεπε να πληρώσει 2.500 ευρώ για την συμμετοχή της στην Α’ εθνική κατηγορία. Τελικά ο έφορος Χρήστος Πιλάλης με δικά του χρήματα και κάποια της Γενικής Γραμματείας δήλωσε την ομάδα δίνοντας 300 ευρώ, ενώ απέμεναν ακόμη 2.200 ευρώ.

Μετά από γενικό κάλεσμα που έγινε σε φίλους της ΑΕΚ και του τμήματος, ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε και τελικά το ποσό συγκεντρώνεται (είναι πολύ κοντά) με τον έφορο του τμήματος να δηλώνει βέβαιος ότι η ΑΕΚ θα κατέβει να αγωνιστεί στην Α’ εθνική με την βοήθεια του κόσμου της με στόχο να φέρει ξανά διακρίσεις, μετάλλια και Κύπελλα για να κάνει τον σύλλογο περήφανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X