Οι διεργασίες στην ΑΕΚ για να ρίξουν την εξοντωτική ποινή, στην έφεση της Τρίτης

"Πιάνει" τον Δούκα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handball1 αεκ χαντμπολ1Από το πρωί της Παρασκευής, όταν και ο αθλητικός δικαστής του πρωταθλήματος χάντμπολ τιμώρησε την ΑΕΚ με μια εξοντωτική ποινή, η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει τρόπους να αντιδράσει. Και καλύτερη λύση είναι η αυριανή εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει για να μειώσει τόσο τις έξι αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, όσο και το βαρύ πρόστιμο των 80.000 ευρώ που της επιβλήθηκε.

Είναι σαφές ότι στην Ένωση «βράζουν» για το ύψος του προστίμου και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το μειώσουν. Άλλωστε όπως έλεγαν και οι άνθρωποι της ομάδας, πρόκειται για ένα ποσό που μπορεί να εξαφανίσει την ΑΕΚ από τον χάρτη του πρωταθλήματος.

Και ενώπιον του αθλητικού δικαστή, τόσο ο Αλέξης Αλεξίου όσο και ο Γιώργος Κατσαδήμας θα προσπαθήσουν να πείσουν τους δικαστές για το λάθος που έκαναν τιμωρώντας μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι υπηρετεί το άθλημα με τον καλύτερο τρόπο, προβάλλοντας το, μέσα από τις μεταγραφές  που κάνει, αλλά και τον κόσμο που κουβαλάει σε κάθε παιχνίδι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X