Μονόδρομος η ΑΕΚ για τον Κατσουράνη, δύσβατη η επιστροφή για την Ενωση

Ο Κατσουράνης ως εξάρι στην εθνική και η… σύνδεση με ΑΕΚ και Ρόβα-Φαγιέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis Κώστας Κατσουράνης ΑΕΚ εθνική ομάδαΤο σίριαλ Κατσουράνη καλά κρατεί. Διατηρώντας τη διάρκεια της τηλεοπτικής…Λάμψης, με πολλά επεισόδια, αλλά δίχως σασπένς. Ακόμα και οι χαρακτήρες δεν προσφέρουν ουσιαστικές εναλλαγές. Ο διεθνής μεσοαμυντικός κάνει σαφές σε κάθε ευκαιρία πως θέλει να φορέσει ξανά τα «κιτρινόμαυρα», δείχνοντας πως η ΑΕΚ είναι μονόδρομος για εκείνον. Για την Ενωση πάντως, η πορεία για την επιστροφή παραμένει δύσβατη με πολλά εμπόδια και δεύτερες σκέψεις.

Ο Κατσουράνης δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες, στο περιθώριο της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Αμερική για φιλικά πριν το Μουντιάλ, κρούση για να αγωνιστεί στο MLS. Το πρωτάθλημα της χώρας, που κατά καιρούς αποτελεί το καταφύγιο πολλών σπουδαίων ευρωπαίων σταρ (Μπέκαν, Ανρί και άλλοι). Ωστόσο, με δεδομένο πως το MLS λειτουργεί με σάλαρι καπ και ανώτατο ύψος επιτρεπόμενων αμοιβών, η πρόταση στον Κατσουράνη είναι απίθανο να υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ ετησίως.

Τα λεφτά δεν είναι αυτά που θα κάνουν τον 35χρονο μεσοαμυντικό να περάσει τον Ατλαντικό. Εχει ζήσει την εμπειρία εκτός συνόρων και θέλει να παίξει στην ΑΕΚ. Αν θέλει η ΑΕΚ, θα φανεί έπειτα από τη σύσκεψη κορυφής. Οι ενδοιασμοί υπάρχουν, τα ζητήματα είναι πολλά και δεν αφορούν (μόνο) την αγωνιστική δυνατότητα του παίκτη. Αλλωστε, για την ποιότητα και την εμπειρία του δεν τίθεται θέμα, αλλά ένας παίκτης στην εποχή που βιώνουμε δεν αποκτάται μόνο για τις αγωνιστικές του ικανότητες αλλά για το σύνολο της προσωπικότητας του. Και το ντέρμπι, καλά κρατεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X