Ετοιμος για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς

Αποχαιρέτησε με (ένα ακόμα) γκολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicΥπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε καν να μπαίνει σε διαδικασία κουβέντας. Ενας παίκτης της εμβέλειας και της κλάσης του Ντάνκο Λάζοβιτς, αποτελεί πολυτέλεια για κάθε ελληνική ομάδα. Ωστόσο, με την ΑΕΚ στη Β’ Εθνική και τους περιορισμούς στους ξένους ποδοσφαιριστές, ο Λάζοβιτς βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων στις υπόλοιπες «κιτρινόμαυρες» μεταγραφικές επιλογές. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την επιθυμία του 31χρονου ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της Ενωσης.

Ο Λάζοβιτς έχει άμεση και απόλυτη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην Αθήνα μέσω ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος. Ξέρει πως εξελίσσονται τα πράγματα, ποια είναι τα δεδομένα για το μέλλον του και η προοπτική συνεργασίας με την ΑΕΚ. Αλλωστε, είχε άμεση ενημέρωση και συζήτηση με τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο τετ α τετ που είχαν, κατά το δεύτερο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στο Βελιγράδι. Εκεί συζήτησαν για τα πάντα και είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο συνεργασίας.

Για τον Λάζοβιτς είναι ξεκάθαρη προτεραιότητα η ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του. Γι’ αυτό και περιμένει το τηλεφώνημα από την Αθήνα που θα επισημοποιεί το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», ώστε την επόμενη στιγμή να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα. Ετσι, εάν δεν υπάρξει άμεση απάντηση από τον Παπαδόπουλο και η ΑΕΚ στραφεί στη λύση του 31χρονου Σέρβου, τότε θα είναι άμεση η έλευση του στην Αθήνα για να προχωρήσουν τα διαδικαστικά και να πέσουν οι υπογραφές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X