Τρέλα Σοϊλέδη με ΑΕΚ και «Τίγρη», αποφασισμένος να ζήσει για τα καλά το … όνειρο του

Τρέλα Σοϊλέδη με ΑΕΚ και «Τίγρη», αποφασισμένος να ζήσει για τα καλά το … όνειρο του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SOILEDISΟ πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο ήταν χθες ο Άρης Σοϊλέδης. Ο 23χρονος άσσος «ντύθηκε» στα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα τρία χρόνια και πλέον ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου έπλεε σε πελάγη ευτυχίας λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Δέχτηκε περισσότερες από 100 κλήσεις στο κινητό του, δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια για την μεγάλη μεταγραφή. Και φυσικά ήταν τρελαμένος με την προοπτική της ΑΕΚ. Είναι αλήθεια ότι όλο το προηγούμενο διάστημα καθόταν σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας το καθοριστικό τηλεφώνημα.

Ακόμα και μετά την άνοδο της Νίκης Βόλου, την προηγούμενη εβδομάδα, ζούσε στον δικό του κόσμο. Από την μια ήταν ευτυχισμένος που έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά γνώριζε από μέσα του ότι βρισκόταν κοντά στο μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του.

Ο Σοϊλέδης στο περιβάλλον του εξέφραζε τον θαυμασμό του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα όσα του είπε στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε, έστω και για λίγο. Κάτι για το οποίο ενημερωθήκατε από το enwsi.gr. Ενώ εμφανιζόταν πεπεισμένος ότι θα μπορέσει να κάνει το «όνειρο» του πραγματικότητα, παίζοντας με την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X