Το μήνυμα του Σοϊλέδη

Παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άρη Σοϊλέδη της Νίκης Βόλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledisΕδώ και λίγες ώρες ο Άρης Σοϊλέδης ανήκει στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της Ένωσης. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ μετά τις δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο της πρώην ομάδα του, τονίζοντας μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook ότι η Ένωση αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα νιώθω πολύ χαρούμενος αλλά και ταυτόχρονα στεναχωρημένος επειδή έφυγα από μια πόλη την οποία κατάλαβα πόσο πολύ αγαπήθηκα από τους φιλάθλους της ομάδας μου. Θα ήθελα οι φίλοι της Νίκης πάντα να με θυμούνται σαν έναν ποδοσφαιριστή που τα έδινα όλα μέσα στο γήπεδο και σαν άνθρωπο που τους αγάπησα και εγώ επίσης πολύ πολύ πολύ!! Όπου και να είμαι πάντα θα έχω στο μυαλό μου αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί εκεί. Από σήμερα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ! Μεγάλο βήμα για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X