Προχωρά με συμφωνία σε κορυφαίο επίπεδο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo5Τη μία ήρθαν οι αναφορές και οι επιθυμίες του κάθε βουλευτή. Άλλος έδειχνε ενδιαφέρον για την Ερασιτεχνική και πως θα διασφαλιστούν τα έσοδα της, άλλος είχε αγωνία για τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής. Μετά ήρθε ο συνδυασμός του Βασιλόπουλου – εξαφανισμένος χθες όλη την ημέρα σε αλλεπάλληλες κλήσεις για παροχή διευκρινίσεων – να διαφοροποιήσει τη στάση του στο θέμα του άλσους και να κινήσει τον δικό του ανένδοτο αγώνα. Και όμως, έστω και με όλα αυτά, στην ΑΕΚ δεν ανησυχούν.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ΑΕΚ παρέπεμπαν χθες σε όσους εξέφραζαν αγωνία για τις εξελίξεις στην κεντρική συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στην Ενωση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνία τριών σημείων (για άλσος, θέσεις στάθμευσης και ύψος πυλώνων) και επιβεβαιώθηκε απόλυτα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση. Περιγράφοντας με ξεκάθαρο τρόπο, πως από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα δεχθεί τις τροποποιήσεις (τις έχει δεχθεί ήδη), θα υπερψηφίσει την κατασκευή του γηπέδου.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν συντρέχει κανένας ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Αλλωστε, η εμφανιζόμενη διγλωσσία αφορά και τις διαφορετικές συνιστώσες που συνυπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στα προσωπικά ζητήματα που θέλει να περάσει ο καθένας εκ των εκπροσώπων του. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συμφωνία με την κεντρική ηγεσία, που στο φινάλε της διαδικασίας θα δώσει και τη λύση, ανάβοντας το «πράσινο φως». Μπορεί πάντα να βρεθούν κάποιοι που θα προσφύγουν στο ΣτΕ, αλλά η ΑΕΚ με μέγιστη συναίνεση μπορεί να ξεπεραστεί.

Για την ΑΕΚ δεν αποτελεί ουσιαστικό εμπόδιο ούτε το κλείσιμο της Βουλής και η μετάθεση στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το γήπεδο στο Α’ θερινό τμήμα. Βέβαια, είναι γεγονός πως υπάρχει γραφειοκρατία και χρονοτριβή και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει επίσημη έναρξη των εργασιών εντός του καλοκαιριού (δεδομένης και της ραστώνης που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες). Στην ΑΕΚ θα το προσπαθήσουν πολύ για να κερδίσουν κάθε λεπτό, αλλά θα πρέπει να περνά από το χέρι τους και όσα συμβαίνουν τώρα τους υπερβαίνουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X