Δεν κάμπτεται από τις «ενοχλήσεις» ο Κοροβέσης και περιμένει την κίνηση της ΑΕΚ

Εγινε κίνηση για τον Κοροβέση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korovesis-κοροβεσηςΜπορεί επίσημα να μην έχει δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του,  μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ, ωστόσο ο Νίκος Κοροβέσης ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που περιμένουν την ΑΕΚ.

Είναι σαφές ότι ο νεαρός αμυντικός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της Ένωσης για το αριστερό άκρο της άμυνας. Με δεδομένο ότι στην συγκεκριμένη θέση υπάρχει πλέον μόνο ο Πεταυράκης, οι κιτρινόμαυροι είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν άμεσα στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι ιταλικές ομάδες έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα «ενοχλητικές» προς τον 23χρονο αμυντικό, που έχει αρκετούς θαυμαστές τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ο Κοροβέσης δεν παρατάει το ζήτημα της ΑΕΚ και δεν βιάζεται σε καμία περίπτωση. Γνωρίζοντας πάντως ότι οι ενδιαφερόμενοι να μιλήσουν πρώτα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά με τον ποδοσφαιριστή.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X