Παραμένει ανοιχτό το θέμα παραμονής του Τσιρίλο και θα κριθεί στη σύσκεψη κορυφής

Παραμένει ανοιχτό το θέμα παραμονής του Τσιρίλο και θα κριθεί στη σύσκεψη κορυφής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirillo-τσιριλοΣτην οκτάδα των αποχωρήσεων από την ΑΕΚ δεν περιλαμβανόταν κάποια έκπληξη και βέβαια δεν συγκαταλεγόταν το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο. Και αυτό γιατί το ζήτημα του 37χρονου Ιταλού αμυντικού παραμένει ανοιχτό. Εντός της Ενωσης αναπτύσσονται δύο διαφορετικές τάσεις για το μέλλον του και όπως όλα δείχνουν, η πιθανότητα παραμονής του ή το οριστικό αντίο του στην ομάδα (και ενδεχομένως στο ποδόσφαιρο) θα κριθεί στη σύσκεψη κορυφής που θα υπάρξει.

Ο Τσιρίλο ήρθε στην ΑΕΚ πέρυσι το καλοκαίρι έστω και με λίγα χρήματα, έστω και για να βοηθήσει την ομάδα και να φορέσει ξανά τη φανέλα της, έπειτα από μεγάλη επιμονή του Τραϊανού Δέλλα. Ο τεχνικός της Ενωσης εκτιμά την εμπειρία και τις ικανότητες του Ιταλού, μπορούν να συνομιλούν στην ίδια γλώσσα και έχουν καλό κώδικα επικοινωνίας. Ο Τσιρίλο δεν έπαιξε πολύ – κυρίως λόγω του περιορισμού στους ξένους – αλλά ο Δέλλας τον εμπιστευόταν έντονα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η εικόνα του Τσιρίλο στα ματς που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν η αναμενόμενη. Μπορεί να είναι έμπειρος παίκτης, με σημαντικό δέσιμο με τον κόσμο, αλλά τα χρόνια έχουν περάσει. Ακόμα και οι ερασιτέχνες επιθετικοί της Γ’ Εθνικής μπορούσαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα, καθώς δεν έχει πια την ταχύτητα του παρελθόντος. Αυτό βαραίνει αρνητικά, αν και υπάρχει και άλλη άποψη, πως η εμπειρία του θα είναι πολύτιμη για την άμυνα της επόμενης σεζόν.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X