Παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άρη Σοϊλέδη της Νίκης Βόλου

Παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Άρη Σοϊλέδη της Νίκης Βόλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

soiledisΑπό τα αποτελέσματα της μεταγραφικής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, θα αποφασιστεί για ποιες περιπτώσεις η ΑΕΚ θα κάνει την τελική της κίνηση για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα της.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος κοιτάζουν προς πολλές κατευθύνσεις, έχουν τσεκάρει όλες τις περιπτώσεις και αναμένεται να αποφασίσουν για ποιους παίκτες θα προχωρήσουν. Για την αριστερή πλευρά το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει για την περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη.

Πρόκειται για τον 23χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Νίκης Βόλου που έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του, η οποία κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης, το οποίο παραμένει «ζεστό» ακόμα και σήμερα.

Ο Σοϊλέδης υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με την ομάδα του να έχει δικαίωμα να το ανανεώσει, ειδικά τώρα που ανέβηκε κατηγορία. Ωστόσο οι καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των διοικήσεων, καθιστά εφικτή την μετακόμιση του στην ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X