Ασθενείς οι Πλατέλλας-Ανάκογλου δεν πήγαν στην Αίγινα για φιλικό

Δείτε ένα χαρακτηριστικό video από μια βραδιά γεμάτη Α.Ε(nwsi.gr)K.
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou - platellasΜία σημαντική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό πάρκο SO.C της ποδοσφαιρικής ακαδημίας “Μυρμιδών” στην Αίγινα. Πρόκειται για ένα αθλητικό – ποδοσφαιρικό event που είχε τίτλο “Αγώνας επίδειξης και Ανθρωπιάς”, και σκοπό να συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση της υγείας του Ανδρέα. Το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα σε γνωστά ονόματα της ελληνικής Super League και ποδοσφαιριστών από την Αίγινα, είχε την ευκαιρία να θαυμάσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα υψηλού επιπέδου, με γρήγορους ρυθμούς και εντυπωσιακές φάσεις. Επίδειξη ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, χιούμορ, αλλά και η ποιότητα χαρακτήρα από τους ποδοσφαιριστές, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα, που το κοινό θα θυμάται για καιρό.

Σε ανακοίνωσή της η ακαδημία αναφέρει: “Η Ακαδημία ποδοσφαίρου “Μυρμιδών Αίγινας” ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα επίδειξης και ανθρωπιάς που έγινε στο νησί μας για την οικονομική ενίσχυση της αποκατάστασης του συμπατριώτη μας Ανδρέα. Ευχαριστούμε θερμά τους ποδοσφαιριστές : Ζαραδούκα Γ. ( διεθνής με τελευταίους σταθμό στην καριέρα τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιάς Χανίων ) , Ζουμπουλάκη Άγγελο (Πλατανιάς ) , ,Κόρμπο Παναγ.( Απόλλων Αθηνών) Ηρακλή Ανδρέα (Άρης Θεσ.) , Καραλή Γιάννης (Καλλιθέα), Σουλελέ Φώτη (Πανελευσινιακός) , Μαρουκάκη Μ.(Ιωνικός Ν)., Γεωργακόπουλο Ανδρ. (Καλαμάτα ) . Ο Κουτρουμπής Γ. (ΠΑΟ) λόγω προσωπικού προβλήματος και οι Πλατέλλας, Ανάκογλου (ΑΕΚ) λόγω ασθένειας τελικά δεν κατάφεραν να έρθουν . Επίσης ευχαριστούμε τους Αιγινήτες ποδοσφαιριστές : Αγγελάκη Χ., Μπακόμητρο Κ , Μπακομητρο Θ . Πασχάλη Σ. , Ρούσσο Θ και Μεντάλια Νεκτ. για την συνεισφορά τους. Οι χορηγοί που βοήθησαν την εκδήλωση ήταν: Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, το “Εν πλώ” , το Ellinikon Seaside, ΔΕΛΤΑ Τριανταφυλλάκης Ν., παραλία Αύρα, το Aegina Portal , Το γραφείο Yellow Fish και το ψητοπωλείο “Το φαγοπότι”.

Πηγή: aeginaportal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X