Τελευταίες ετοιμασίες από τον Μελισσανίδη

"Παγωμάρα" αλλά και σιγουριά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis agia sofiaΑκάθεκτος και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θέμα του νέου γηπέδου. Επειτα από τις θετικές εξελίξεις που προέκυψαν μετά τη συμφωνία σε κορυφαίο επίπεδο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο «τίγρης» επιθυμεί να περάσει ο νόμος για την «Αγία Σοφία» με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση. Γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία η παρουσία του – μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του – στην Βουλή τη Δευτέρα.

Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν πως ακόμα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Μελισσανίδης δεν έπαψε στιγμή να ασχολείται με το γήπεδο. Βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με τους επιτελείς του, ρύθμιζε κάθε λεπτομέρεια ώστε η παρουσία της ΑΕΚ στο κοινοβούλιο να είναι πειστική και να μην αφήσει κανένα ζήτημα ανοιχτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν με τους βουλευτές.

Το πρόγραμμα συνεδριάσεων της Βουλής αναφέρει πως η επόμενη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής παραγωγής και εμπορίου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας. «Ώρα 16.00΄- Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223): Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:  Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». (2η συνεδρίαση – ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων). Εισηγητές:Διονύσιος Σταμενίτης και Αφροδίτη Θεοπεφτάτου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X