Η πίστη του «τίγρη» και οι σωστοί χειρισμοί, έφεραν ξανά τα χαμόγελα για το γήπεδο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΗ ηρεμία επέστρεψε. Τα χαμόγελα βρήκαν ξανά τη θέση τους. Η ΑΕΚ προχωρά και πάλι απερίσπαστη, δίχως κανένα σύννεφο απαισιοδοξίας το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου. Και αυτός που μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος από τις εξελίξεις είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Βλέπετε, ακόμα και όταν αυξανόταν η αγωνία έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, ο «τίγρης» ήταν απόλυτα ήρεμος και μετέφερε τη σιγουριά του στους άμεσους συνεργάτες του.

Είναι γεγονός, πως ο Μελισσανίδης δεν αφήνει τίποτε στην τύχη για ένα τόσο μεγάλο όνειρο όπως είναι το θέμα του γηπέδου. Και για τον λόγο αυτό, είχε ξεκινήσει επαφές με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μήνες πριν. Είχε στήσει «γέφυρες», ώστε να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Και όταν τα πράγματα έδειχναν να λαμβάνουν αρνητική τροπή, ο Μελισσανίδης επίσπευσε τις κινήσεις του. Προχώρησε τις επαφές και έφτασε την υπόθεση στα δικά του μέτρα.

Επόμενος σταθμός για τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ, η παρουσία στη Βουλή την Δευτέρα. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης θέλησε να μεταβεί ο ίδιος στο κοινοβούλιο, ώστε να περάσει το μήνυμα του. Να δείξει, να κοινωνήσει προς κάθε κατεύθυνση, πως το γήπεδο αποτελεί προσωπική του υπόθεση, αλλά και όνειρο ενός ολόκληρου λαού. Οι συνεργάτες του θα φροντίσουν για τα υπόλοιπα, αλλά το ζήτημα είναι πως η ΑΕΚ προχωρά και πάλι ακάθεκτη στο πρότζεκτ της «Αγίας Σοφίας».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X