Προκλητική η αστυνομία στην Κυψέλη - Επεισόδια και τραυματισμοί στον τελικό (VIDEO)

Προκλητική η αστυνομία στην Κυψέλη - Επεισόδια και τραυματισμοί στον τελικό (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓΟ τρίτος τελικός της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους δεν έχει ακόμα αρχίσει λόγω σοβαρών επεισοδίων στο κλειστό της Κυψέλης απ’ την προκλητική στάση της αστυνομίας.

Λίγα λεπτά πριν αρχίσει το ματς που θα έκρινε τον τίτλο, οι αστυνομικές δυνάμεις χωρίς κανέναν λόγο κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς της Ένωσης αποθώντας τους προς τον αγωνιστικό χώρο, ενώ έριξαν δακρυγόνο μέσα στο κλειστό γυμναστήριο, με αποτέλεσμα να μη γίνει ποτέ η έναρξη. Οι αθλητές των δύο ομάδων προσπάθησαν να προστατευθούν και αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να δίνουν “μάχη” για να προστατεύσουν τα μέλη της οικογένειάς τους που βρέθηκαν στο γυμναστήριο. Έξαλλοι οι άνθρωποι της διοίκησης του δικεφάλου για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας. Κανένας δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει ποια θα είναι η τύχη του τρίτου τελικού. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους διοικούντες τον δικέφαλο ώστε να αρχίσει σε λίγο ο τελικός. Την οριστική απόφαση θα την πάρει ο παρατηρητής, με τους ανθρώπους του Διομήδη να αρνούνται τη διεξαγωγή του τελικού. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, υπάρχει σκέψη να αρχίσει ο τελικός, αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Τελικά η οριστική απόφαση είναι η αναβολή του αγώνα. Ο τελικός θα γίνει την Τρίτη και θα αποφασιστεί αν θα υπάρχει παρουσία κόσμου.

[youtube id=”olzUYYsHXC0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”DClTSdZhc1k” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”UICX5_SdAFc” width=”600″ height=”350″]

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ – ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X