Στα σκαριά μεγάλη συνεργασία των Ακαδημιών της ΑΕΚ, με ευρωπαϊκό σύλλογο

Παιδομάζωμα των καλύτερων ταλέντων από όλη την χώρα από Ζήκο-Μητροτάσιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zikos mitrotasiosΤις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της στο ποδόσφαιρο αποκτώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα κάποιους εξ αυτών θα τους έχει με μόνιμη εγκατάσταση κοντά στα Σπάτα, προσέχοντάς τους, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Οι κιτρινόμαυροι προχωρούν στην ουσία και χωρίς φανφάρες και πανηγυρισμούς προσπαθούν να «χτίσουν» γύρω από τις Ακαδημίες ένα περιβάλλον που θα μπορέσει τα επόμενο χρόνια να λειτουργήσει καταλυτικά ακόμα και για την πρώτη ομάδα. Μέσα στις διεργασίες που πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών, είναι και οι συνεργασίες με ευρωπαϊκά κλαμπ, προκειμένου να βοηθηθούν για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται κοντά σε σύναψη συνεργασίας με μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Έχουν ξεκινήσει οι επαφές οι οποίες μάλιστα έγιναν εντός Ελλάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες. Μια συνεργασία που θα έχει πολλά οφέλη, όχι μόνο σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών, αλλά και εκατέρωθεν επισκέψεις των τμημάτων υποδομής.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο  στάδιο, με τον Άκη Ζήκο να προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο για την συνέχεια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X