Μαζεύουν τα ...κομμάτια τους στην Ερασιτεχνική, κοιτώντας την επόμενη μέρα

Κοντά στην "Βασίλισσα" Κοτσάτος-Αλεξίου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatos-alexiouΕίναι σαφές ότι όλα όσα έγιναν χθες κατά την διάρκεια της ημέρας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην λειτουργία της ερασιτεχνικής και άφησαν ανοικτά  μέτωπα. Οι άνθρωποι της «Μάνας» ΑΕΚ μετά το χθεσινό  διοικητικό συμβούλιο, πήραν κάποιες αποφάσεις και με αυτές αναμένεται να πορευτούν μέχρι νεωτέρας.

Η παραίτηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από το συμβούλιο, ακόμα και του Σπύρου Παπαϊωάννου χάλασε το κλίμα, με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής να κοιτούν την επόμενη μέρα. Η οποία φαίνεται να έχει αρκετές δυσκολίες. Δεν είναι μόνο η αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία, είναι πολλά μαζεμένα θέματα που είναι προς επίλυση.

Και στην Ερασιτεχνική καλούνται από σήμερα κιόλας να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αρχίσουν να στέκονται πάνω στα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις και εμπειρία, όμως σε κάποια ζητήματα χρειάζονται άμεσες λύσεις.

Όπως στο γυναικείο τμήμα του βόλεϊ, μετά την παραίτηση της εφόρου, Φένιας Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ένα τμήμα, στο οποίο πρέπει να αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν, χωρίς να υπάρχει κάποιος άνθρωπος πλέον να ασχοληθεί με αυτό.

Την ίδια ώρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκύψουν και άλλα προβλήματα με χρέη σε παλιούς αθλητές . Ήδη στην ερασιτεχνική έχουν γνώση για οφειλές προηγούμενων ετών, αλλά διακανονισμούς που έχουν πραγματοποιηθεί. Και πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεθούν λύσεις για όλα τα ανοικτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X