Στα γραφεία του Κοτσάτου στο Παλαιό Φάληρο συνεδριάζει η Ερασιτεχνική και…βλέπουμε

Οι ευχές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το 2014
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitecniki aek simaΤραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Επειτα από το διασυρμό με την έξωση από τα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας για απλήρωτα ενοίκια μηνών – τεράστια κηλίδα στην ιστορία, με τους (απλήρωτους) υπαλλήλους να διασώζουν τουλάχιστον το κύπελλο του ’68 – η αντίδραση είναι ανύπαρκτη. Η συνεδρίαση του ΔΣ μεταφέρθηκε στα γραφεία της εταιρείας του Κωνσταντίνου Κοτσάτου στο Παλαιό Φάληρο και…βλέπουμε.

Το απίστευτο είναι πως κάποιοι έντεχνα διαρρέουν πως θα υπάρξει μετακόμιση σε άλλα γραφεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και προσωρινά θα μεταστεγαστεί η ΑΕΚ στο Παλαιό Φάληρο. Πράγματα γραφικά, που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με το κλίμα αναγέννησης που υπάρχει στον σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι. Και ειδικά τώρα, που η Ερασιτεχνική περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου (έστω και αν τα γραφεία στεγάζονται στο ολυμπιακό στάδιο).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X