Συζήτηση για Κουρμπέλη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelisΟ Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ εντός των συνόρων, κάτι που άλλωστε έχει διαβάσει πολλάκις από το enwsi.gr. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που έχει φορέσει το εθνόσημο, σε εξαιρετική ηλικία και που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μια θέσεις.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα και αναμένεται να συζητήσουν για αυτόν στην σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες που έρχονται πάντως από την Τρίπολη για τον Κουρμπέλη, αναφέρουν ότι πλέον στον Αστέρα δεν «καίγονται» να δώσουν τον παίκτη εκτός Ελλάδας. Ενώ αυτή ήταν η προτεραιότητα τους.

Είναι σαφές ότι όποιος προσεγγίζει τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης για ενδεχόμενη πρόταση από το εξωτερικό, δεν παίρνει την ίδια απάντηση σε σχέση με όλο το προηγούμενο διάστημα. Κάτι που αποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον της Ένωσης δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν «χτυπήσει» την πόρτα του Αστέρα έστω και ανεπίσημα και πλέον φαίνεται να είναι έτοιμοι να κάνουν το τελευταίο βήμα. Μπορεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να ολοκληρώνεται το 2017, αλλά οι κιτρινόμαυροι έχουν τιμολογήσει τον ποδοσφαιριστή με χρήματα που ικανοποιούν και την διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X