Ανοίγει σήμερα η Βουλή και δίνει νόμο και νέα δεδομένα για την κατασκευή του γηπέδου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Τρόπο να «ζεσταθεί» ξανά το θέμα του γηπέδου που «πάγωσε» έπειτα από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής (σε Περιφέρεια και Δήμο) αναζητούν στην ΑΕΚ. Και τι καλύτερο, από τη ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα διέπει τους κανόνες για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Βλέπετε, πέρα από κάθε μορφής κινδυνολογία και ανησυχία, αυτό που μετρά είναι οι πράξεις και οι νόμοι. Η Βουλή ανοίγει εκ νέου σήμερα τις πύλες της και από αύριο μπαίνει σε συζήτηση το ρυθμιστικό σχέδιο, που περιλαμβάνει στις διατάξεις του και το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (πιθανότατα έπειτα από 3-4 ημέρες συζήτησης), το θέμα θα τεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής. Εχουν μάλιστα την πεποίθηση πως σε αυτήν την ψηφοφορία θα αποσπάσουν τη μέγιστη δυνατή αποδοχή, καθώς η ανάλυση του νομοσχεδίου και οι σχετικές διευκρινίσεις που θα δοθούν, θα αμβλύνουν όλες τις ενστάσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και έχουν εκφραστεί κατά καιρούς από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα αποκτήσει στα χέρια της νόμο, τότε αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Μέχρι τώρα υπάρχει σχέδιο, μακέτες, κουβέντα σε θεωρητική βάση. Με την ψήφιση του νόμου, τα πάντα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Θα υπάρχει συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας και η ΑΕΚ θα μπορεί να προχωρήσει στη συνέχεια στην απόκτηση της οικοδομικής άδειας και την έναρξη των εργασιών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X