Σούπερ Λάζοβιτς με γκολ και ασίστ απέναντι στην Σουμπότιτσα (VIDEO)

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballaΑπό την μεταγραφική σύσκεψη κορυφής θα αποφασιστεί ποια θέση θα κρατήσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στο ζήτημα του Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο Σέρβος αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ένωσης, αφού συνδυάζει ποιότητα και εμπειρία, στοιχεία που μπορούν να δώσουν ώθηση στους κιτρινόμαυρους.

Ο 31χρονος επιθετικός ήταν και πάλι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του. Στα 64 λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει το δεύτερο γκολ της Παρτιζάν, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπαρτάικ Σουμπότιτσα.

Αρχικά στο 20ο λεπτό βγαίνοντας από τα άκρα, τροφοδότησε τον Βολκόφ, ο οποίος κέρδισε πέναλτι, με το μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ να σκοράρει από την άσπρη βούλα, ανοίγοντας το σκορ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κατάφερε να βρεθεί εντός της περιοχής από πλάγια θέση και αφού απέφυγε εντυπωσιακά έναν αντίπαλο του, έδωσε έτοιμο γκολ στον  Λούκα που σε κενή εστία έκανε το 2-0. ΟΛάζοβιτς είχε κάνει και πάλι την δουλειά του και στο 64ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Γκριμπς.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα απο τον καθένα. Μοίρασε το παιχνίδι, δημιούργησε, σκόραρε, δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι μπορεί να αποτελέσει την μεγάλη κίνηση της ενόψει της πορείας της προς την Superleague.

[youtube id=”Ix2ahN27It4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X