Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα στηρίξει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΤόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας οι σημερινές εκλογές έφεραν εκπροσώπους τους ΣΥΡΙΖΑ στις θέσεις του Περιφερειάρχη (όλα δείχνουν ότι κερδίσει με μικρή διαφορά  η Ρένα Δούρου) και του Δημάρχου (Άρης Βασιλόπουλος).

Και επειδή το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εντάσσεται άμεσα στα θέματα της Περιφέρειας και του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει επίσημα ανακοίνωση στις 31 Μαρτίου 2014 και δεσμευόταν ότι θα στηρίξει το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί στην Βουλή. Κάτι που θα πρέπει να κάνει πλέον στις 28 του μήνα όταν πάει το θέμα της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» στο Κοινοβούλιο.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα δημοσιεύματα που επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαράθεση τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο της ΑΕΚ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ΑΕΚ δικαιούται και πρέπει να κατασκευάσει το νέο γήπεδό της στο οικόπεδο που της έχει παραχωρηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον κατατεθεί και συζητηθεί στη Βουλή το σχετικό νομοσχέδιο θα στηρίξει τη κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και, εφόσον χρειαστεί, θα υποβάλλει βελτιωτικές προτάσεις για τη πλήρη διασφάλιση των συμφερόντων της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και για τη καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προβεί ούτε προτίθεται να προβεί σε καμιά ενέργεια ή πολιτική πρωτοβουλία κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ως εκ τούτου αποδοκιμάζει πλήρως όσα δημοσιεύματα, απ’ όπου κι αν προέρχονται, επιδιώκουν να φέρουν σε αντιπαλότητα τον ΣΥΡΙΖΑ και την υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου με τον κόσμο της ΑΕΚ και τους κατοίκους της περιοχής.

Αυτά τα δημοσιεύματα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν και προωθούνται από συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και υπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες, εν’ όψη των κρίσιμων εκλογών του Μαΐου, στις οποίες ο Λαός μας έχει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά –Βενιζέλου και για την απομάκρυνση της τρόικα και των μνημονίων της καταστροφής.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X