Ψήφος στην πόλη, όχι στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΑπ’ τη μία κατανοώ απόλυτα τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι μετά τα όσα έχει τραβήξει η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια από τα διάφορα πολιτικά τερτίπια, νιώθουν αδικημένοι και βλέπουν την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια ως τη μοναδική ευκαιρία για δυναμική επιστροφή και “ανάσταση” της ομάδας. Απ’ την άλλη εννοείται ότι είμαι διατεθεμένος να ακούσω και την άποψη των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δεν το βλέπουν οπαδικά και υποστηρίζουν ότι ναι μεν επιθυμούν να γίνει το γήπεδο, αλλά όχι εις βάρος της πόλης. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες τους, αλλά απλά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν, αυτό το αθλητικό κόσμημα να λειτουργήσει εις βάρος της πόλης.

Σύμφωνα με την προμελέτη των σχεδίων του γηπέδου, αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι, όχι μόνο δε θα δημιουργήσει πρόβλημα στο άλσος, αλλά ίσα – ίσα, θα αναπτύξει τη συγκεκριμένη περιοχή και θα δώσει αξία σε ένα μέρος το οποίο είναι εντελώς παραμελημένο εδώ και πολλά χρόνια. Πως είναι δυνατόν λοιπόν να υπάρχει έστω και το παραμικρό “αλλά” στη συγκεκριμένη προσπάθεια που μοναδικό γνώμονα έχει το καλό της ΑΕΚ, αλλά και της περιοχής; Απλά δεν είναι δυνατόν και όποιος πραγματικά θέλει το καλό της Νέας Φιλαδέλφειας όφειλε ήδη να έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του υπέρ του γηπέδου, χωρίς προϋποθέσεις, αφού μόνο να κερδίσει έχει η πόλη απ’ το συγκεκριμένο έργο.

Για όσους λοιπόν το σκέφτονται ακόμα, σχετικά με το τι πρέπει να ψηφίσουν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, έχω την εντύπωση ότι μια ψήφος υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου δεν είναι ψήφος για την ΑΕΚ, αλλά πάνω απ’ όλα ψήφος για την ανάπτυξη και τη “ζωή” της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X