Για όλα τα γούστα

Για όλα τα γούστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Atletico-vs-real-madrid-live-streamΟ μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα. Είναι σαφές ότι πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο ματς της φετινής σεζόν, μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Στοιχηματικά θα αρκεστούμε σε ειδικά στοιχήματα, ενώ θα ασχοληθούμε και με κάποια άλλα παιχνίδια από μη εμπορικά πρωταθλήματα.

135. Στρομγκόντσετ – Ρόζενμποργκ

Αν δεν ηττηθεί η Στρομγκόντσετ θα ισοφαρίσει ιστορικό ρεκόρ της κατηγορίας, με τα 44 ματς αήττητη.  Οι δύο ομάδες και πέρυσι διεκδίκησαν πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχουν τους ίδιους στόχους.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και απέχει έξι πόντους από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Μόλντε. Πάντως στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχουν δύο ήττες, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 20 γκολ.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 1.50)

142.Τζόινβιλ – Βάσκο

Ένα παιχνίδι περισσότερο έχει η Τζόινβιλ από την αντίπαλο της, αλλά συνολικά βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Με την γηπεδούχο να έχουν μόλις μια ήττα στα τελευταία έξι ματς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα εντός έδρας έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Βάσκο από την πλευρά της βρίσκεται στην 7η θέση του πίνακα, έχει υποστεί μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.40)

300. Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακόμα και με τον Ντιέγκο Κόστα στον πάγκο, η Ατλέτικο έχει δείξει πολλά ψυχικά αποθέματα στην φετινή πορεία της σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σιμεόνε δεν καταλαβαίνει από ονόματα και βαριές φανέλες, κάτι που φάνηκε και στο Καμπ Νου απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Στοιχηματικά ο τεχνικός της Ατλέτικο θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό ρυθμό. Δεν συμφέρει την Ατλέτικο να παίξει γρήγορα, ενώ έχει ικανότητα και στις στημένες φάσεις. Η Ρεάλ θα έχει εκτός τον Πέπε, αλλά Μπέιλ και Ρονάλντο θα είναι στις θέσεις τους.

Πρόταση: G.G (www.stoiximan.gr 1.95)

Εναλλακτικές επιλογές 1ημ/Χ τελικό (www.stoiximan.gr 14.25), 2-3 γκολ (www.stoiximan.gr 1.97)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X