Νέα Φιλαδέλφεια από τα παλιά, μια πόλη γιορτινή με φόντο την «Αγιά Σοφιά»

ΦΩΤΟ από το συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

syllalitirio2-συλλαλητηριοΟι περισσότεροι που έκαναν τον κόπο να πάνε μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια χθες το απόγευμα, ήταν σαν έτοιμοι από καιρό. Κατάφεραν  να μεταφέρουν σε όλους  ότι η ΑΕΚ είναι εδώ και το γήπεδο δεν έχει άλλη θέση. Στα ιερά χώματα θα κατασκευαστεί και ο κόσμος έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Άπαντες ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα, με κασκόλ σημαίες και μπόλικη φωνή.

Έδειξαν και στον πιο δύσπιστο ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ. Και ουδείς μπορεί να βάλει εμπόδια για το γήπεδο. Ο κόσμος “ψήφισε” και έδειξε την δύναμη και την στήριξη του σε όλους όσους παλεύουν για τα γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Εντυπωσιασμένοι έμειναν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ. Κοιτούσαν με θαυμασμό, έβλεπαν την λαχτάρα, το πάθος και το πείσμα του κόσμου για το γήπεδο. Δεν είναι λίγο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να γίνεται έναν με τον κόσμο και να μπαίνει στην ψυχολογία του οπαδού. Οι ποδοσφαιριστές συζητούσαν μεταξύ τους τα όσα είδαν, τα όσα έγιναν και κατάλαβαν με τον καλύτερο τρόπο, τι πάει να πει κόσμος.

Ζουν με την προσμονή να ξεκινήσουν τα έργα στο γήπεδο και φυσικά να έρθει η στιγμή που θα μπουν στην “Αγιά Σοφιά” για να αγωνιστούν φορώντας τα κιτρινόμαυρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X