Έγινε το… χατίρι του Γεωργέα για Δέλλα

Έγινε το… χατίρι του Γεωργέα για Δέλλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeas dellas Γεωργέας Δέλλας ΑΕΚΈχουν υπάρξει συμπαίκτες, καλοί φίλοι και από το περασμένο καλοκαίρι είναι συνεργάτες μέσα από μια… διαφορετική διαδικασία. Ο Δέλλας προπονητής, ο Γεωργέας ποδοσφαιριστής. Η συνεργασία τους άψογη με τον 38χρονο «Φούλη» να δίνει και την ψυχή του για την ΑΕΚ αλλά και για τον προπονητή του, ακόμη και αν πρόκειται για την ερασιτεχνική Γ’ εθνική. Έτσι… έγραψε το κοντέρ 30 συμμετοχές φέτος.

Ο Γεωργέας στο χθεσινό match program του αγώνα με τον Πανναξιακό ρωτήθηκε για τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ. Τι και αν έχει συνεργαστεί με Σάντος (δις), Φερέρ, Μπάγεβιτς (δις), ο αρχηγός της ΑΕΚ επέλεξε τον Δέλλα. Όχι για… οφέλη δικά του, αλλά γιατί το πιστεύει. Και το έλεγε από το καλοκαίρι. Και το είπε και χθες στο match program πολύ πριν ανακοινωθεί η παραμονή του Δέλλα στην ΑΕΚ. Και έτσι αν και δεν το… απαίτησε ο Γεωργέας, του έγινε το χατίρι. Τώρα περιμένει να δει αν συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στην ΑΕΚ. Κάτι που θα φανεί το προσεχές διάστημα, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X