Τσιρίλο: «Περιμένω τις αποφάσεις που θα παρθούν»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

cirriloΓια το δικό του ποδοσφαιρικό μέλλον στην ΑΕΚ μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», τονίζοντας ότι περιμένει τις οριστικές αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και της διοίκησης της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στην δύσκολη φετινή πορεία της Ένωσης στην Γ’ Εθνική, αλλά και για την προοπτική επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά:

Για την φετινή σεζόν και το μέλλον του: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να φεύγει μια δύσκολη χρονιά και να επιτυγχάνεις τον στόχο που έχεις θέσει, γιατί ήταν υποχρέωσή μας να ανεβάσουμε την ΑΕΚ αρχικά στην Β’ Εθνική. Όσον αφορά το μέλλον μου περιμένω αυτές τις μέρες να δω αν θα συνεχίσω και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ».

Για το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν: «Δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι με την έννοια των αντιπάλων. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βοηθήσεις τα νέα παιδιά να αντέξουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ, και την πίεση που ήταν δεδομένο ότι θα τους ασκηθεί για να πάνε την ομάδα ψηλά».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κατσουράνη στην ΑΕΚ: «Είναι ένας από τους καλύτερους και πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ξέρει πολύ καλά τί εστί ΑΕΚ, αφού έχει παίξει σε αυτήν. Είναι σημαντικό όταν χτίζεις μια νέα ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά. Δεν έχω ακούσει κάτι για το αν θα επιστρέψει ή όχι, ωστόσο, είναι πολύ καλό για την ΑΕΚ να έχει ένα παίκτη σαν αυτόν».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X