Έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει ΠΟΤΕ

Έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει ΠΟΤΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-pannaxiakos-αεκ-πανναξιακοςΟ εφιάλτης τελείωσε. Το πρώτο βήμα για την οριστική επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της θέση και την αποκατάσταση της ιστορίας, ολοκληρώθηκε. Η Ενωση αποχαιρέτησε την παρωδία της Γ΄ Εθνικής και κατάφερε να αφήσει γλυκιά γεύση στον κόσμο της, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 επί του Πανναξιακού, αλλά προσφέροντας όμορφο θέαμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Ένα παιχνίδι χαλαρό, δίχως σκοπιμότητες, που έδωσε την ευκαιρία σε τρεις 17χρονους να ζήσουν το όνειρο.

Η τελευταία παράσταση της ΑΕΚ, το μεγάλο ευχαριστώ αυτής της ομάδας προς τον κόσμο της για τη στήριξη που παρείχε σε όλη τη διάρκεια της απίστευτα δύσκολης σεζόν, ήρθε με τον τρόπο που έπρεπε. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ορεξάτοι, μπήκαν με πάθος στο γήπεδο και έπαιζαν τον αντίπαλο τους σαν τη γάτα με το ποντίκι. Το πρώτο γκολ, με εντυπωσιακή εναλλαγή μπάλας από Ρόβα, Γροντή και ασίστ στον Ανάκογλου, έδωσε το έναυσμα στον κόσμο για να πανηγυρίσει.

Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Εστω και χωρίς φορ, έστω και με την παρωδία του Πόποβιτς στην 11άδα να μην βοηθά την ομάδα (ούτε ως δεξί εξτρέμ, ούτε ως επιθετικός, η Ενωση είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Ανάκογλου επιβεβαίωσε την εξαιρετική σεζόν και τις προσδοκίες που υπάρχουν για το μέλλον, σκοράροντας και δεύτερη φορά με μονοκόμματο σουτ έπειτα από νέα ασίστ του Ανάκογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αρκετά χαλαρά στο γήπεδο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Δέλλας έκανε τριπλή αλλαγή για να δώσει χρόνο συμμετοχής στους πιτσιρικάδες της κ-17 (Τσέλιο, Βλαχομήτρο, Βιδάλη) και αυτό έφερε πολλές αλλαγές. Η ΑΕΚ έπαιζε από εκεί και πέρα με τον Ρόβα στόπερ, δεξί μπακ τον Βιδάλη και σέντερ φορ τον Γροντή. Δέχτηκε γκολ σε αναμπουμπούλα στην άμυνα με τον Ρόβα να σκοράρει από κοντά, αλλά δεν είχε άλλα προβλήματα.

Αντίθετα, οι μικροί έδειξαν πως ξεχειλίζουν από ταλέντο. Επιβραβεύτηκαν μάλιστα για την παρουσία τους, με ένα γκολ που δείχνει βγαλμένο από το “κιτρινόμαυρο” μέλλον. Ο Βιδάλης έκανε πολύ όμορφη προσπάθεια από δεξιά, σέντραρε με ακρίβεια από αριστερά και ο Βλαχομήτρος με καρφωτή κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-1 για την ΑΕΚ, σκορπώντας ενθουσιασμό στην εξέδρα.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ντούνης, Γεωργέας (56’ Τσέλιος), Πεταυράκης, Τζανετόπουλος, Τσιρίλο (56’ Βιδάλης), Ρόβας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής, Πόποβιτς (56’ Βλαχομήτρος)

Πανναξιακός (Γ. Μιχαϊλόβιτς, 4-5-1): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης (46’ Βούλγαρης), Μποδόνιας, Κατσάνης, Μπανακάκης, Καλογέρης (59’ Σάντα), Χαμηλοθώρης, Λίμα (78′ Ευριπιώτης), Ρόβας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X