Ζαραβίνας: «Φαβορί η ΑΕΚ»

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zaravinasΓια τον αυριανό πρώτο τελικό με την ΑΕΚ, μίλησε ο Γιώργος Ζαραβίνας στην ιστοσελίδα coppa.gr. Ο αριστερός εξτρέμ του Διομήδη Άργους τόνισε πως η ΑΕΚ είναι το φαβορί, με τους παίκτες της να έχουν ψυχολογικό αβαντάζ, είπε πως το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο, και αναφέρθηκε στα σημεία που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο coppa.gr ο Γιώργος Ζαραβίνας:

«Λόγω του ότι η ΑΕΚ έχει κερδίσει τέσσερις φορές φέτος, έχει ένα προβάδισμα απέναντι μας.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι το φαβορί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μου.

Το έχουμε βιώσει να είμαστε αρκετό καιρό πρώτοι και να χάσουμε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα. Αυτό συνέβη την περσινή χρονιά.

Έχουμε νιώσει λοιπόν αρκετές καταστάσεις, οπότε δεν μας πτοεί ότι έχουμε χάσει τέσσερις φορές. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Θα κριθεί στο πόσο θα περιορίσουμε την ΑΕΚ στην άμυνα μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν και άστοχοι επιθετικά, ενώ στην άμυνα δεχθήκαμε 33 γκολ, άρα πρέπει να βελτιωθούμε και στους δύο τομείς».

Πηγή: coppa.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X