H ΑΕΚ λέει "αντίο" στον εφιάλτη, μέσα από τη NOVA

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NovaΣτο novasports 2 θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι του δικεφάλου το τελευταίο ματς της ομάδας τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κόντρα στον Πανναξιακό. Συγκεκριμένα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα σημειώνεται χαρακτηριστικά:

“Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα κανάλια Novasports θα είναι στο ΟΑΚΑ για να μεταδώσουν τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 21 Μαΐου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 2, τον αγώνα ΑΕΚ – Πανναξιακός, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Tην περιγραφή από το Ολυμπιακό Στάδιο θα κάνει ο Μιχάλης Κατσαφάδος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.

H «Ένωση» στο ΟΑΚΑ θα επιδιώξει να συνδυάσει νίκη και θέαμα για τους φιλάθλους, κλείνοντας έτσι με θετικό τρόπο τη σεζόν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X