Μακρής στο enwsi.gr: «Δεν αποδεχόμαστε την ευρωπαϊκή έξοδο, αφού δεν την κατακτήσαμε βαθμολογικά»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

makrisΤεράστιο πρόβλημα προκαλεί στο ελληνικό βόλεϊ η άρνηση πολλών συλλόγων να παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Αλεξανδρούπολη δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και η Κηφισιά δεν θέλει να αγωνιστεί στο CEV cup. Ωστόσο το Ζηρίνειο δεν έχει τις προϋποθέσεις που θέτει η CEV για τα γυμναστήρια οπότε ο ΑΟΚ είτε θα έπρεπε να βρει ένα νέο γήπεδο για να δώσει τους Ευρωπαϊκούς αγώνες είτε να κάνει μεγάλες αλλαγές στο Ζηρίνειο. Και οι δύο δρόμοι έχουν κόστος και η διοίκηση του ΤΑΑ αποφάσισε να θυσιάσει την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Ετσι, υπήρξαν σενάρια πως η ΑΕΚ θα κληθεί να καλύψει τη θέση της Κηφισιάς.

«Πράγματι, μας έγινε πρόταση από την λίγκα, αλλά την απορρίψαμε. Εκανα σαφές, πως δεν νοείται ομάδα που κερδίζει βαθμολογικά την έξοδο της στην Ευρώπη, να μην αγωνίζεται. Η ΑΕΚ δεν αποδέχθηκε να αντικαταστήσει ομάδες, από τη στιγμή που δεν το έχει καταφέρει εντός αγωνιστικών χώρων. Δεν υπάρχει θέμα οικονομικό, αλλά ηθικό», ξεκαθάρισε στο enwsi.gr ο Μάνος Μακρής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X