Γεωργαμλής: "Καμία αμφιβολία για το γήπεδο"

ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Ηλία Ατματσίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

μπάγεβιτς γεωργαμλής μελισσανίδης bagevic bajevic georgamlis melissanidisΟ Λύσσανδρος Γεωργαμλής αναφέρθηκε στην χθεσινή εκλογική μάχη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στο κομμάτι που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο O υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ξεκαθάρισε ότι η δική του παράταξη ουδέποτε έθεσε αμφιβολίες για την “Αγιά Σοφιά”, σε σχέση με κάποιες άλλες.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στον Sentra 103,3:

Για το αν το θέμα του γηπέδου έπαιξε ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση; «Αυτό που θέλω να πω επίσημα και ξεκάθαρα ήταν ίσως πολλοί δεν το είχαν καταλάβει γιατί δεν έδωσα εγώ μεγαλύτερη έμφαση. Γιατί πόσο μεγαλύτερη να δώσω όταν εγώ είμαι επικεφαλής, ο Θωμάς Μαύρος, ο Νίκος ο Σταθόπουλος, ο Γιάννης ο Αϊβάζης που έπαιξε τρία χρόνια χάντμπολ στην ΑΕΚ. Πόσο μεγαλύτερη έμφαση να δώσω το ότι εμείς θέλουμε το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απλά εμείς ήμασταν ο μοναδικός συνδυασμός που δεν είχε πει αλλά. Ότι θέλουμε το γήπεδο, αλλά. Όχι ότι δεν θα κοιτάξουμε το συμφέρον της πόλης. Αλλά δε αυτά που είχε πει ο κύριος Μελισσανίδης δεν είχε πει κάτι εναντίον της πόλης. Ισα, ίσα που είπε ότι θα κάνει πράγματα για να βελτιωθεί η κατάσταση της πόλης, η επιχειρηματικότητα, νέεας θέσεις εργασίας. Δηλαδή θα γίνει ένα μουσείο.

Για το αν ο Μελισσανίδης παρακολούθησε από κοντά την εκλογική μάχη του Δήμου: Δεν γνωριζόμαστε τώρα. Είκοσι-είκοσι δύο χρόνια που έχω κάνει καριέρα γνωριζόμαστε από τον χώρο μας. Ολοι ενδιαφέρονταν για το τι θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δε νομίζω ότι παρακολούθησε από πολύ στενά την μάχη της εκλογής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X