Έτσι ψήφισε η Νέα Φιλαδέλφεια

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΤο enwsi.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τι ψήφισε η Νέα Φιλαδέλφεια και τι η Νέα Χαλκηδόνα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας σε ότι αφορά στη μάχη του 1ου γύρου. Η πρωτιά του Βασιλόπουλου και της Αποστολάκη στις δύο περιοχές, η σταθερότητα του Γεωργαμλή και του Αράπογλου, η απόλυτη ισορροπία του Κόντου.

Το εκλογικό “θρίλερ” του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας καθήλωσε όλους όσοι το παρακολούθησαν, αφού η πρωτιά άλλαζε συνεχώς, όσο καταμετρούνταν οι ψήφοι. Τι ποσοστά πήραν όμως οι υποψήφιοι δήμαρχοι στις δύο περιοχές; Που είχαν μεγαλύτερη δυναμική; Το enwsi.gr σας παραθέτει όλα τα επίσημα στοιχεία που δείχνουν ακριβώς πως ψήφισαν οι κάτοικοι των δύο περιοχών.

Ο Άρης Βασιλόπουλος είναι ο νικητής στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού συγκέντρωσε 19,80%. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο ποσοστό στην περιοχή, με δεύτερο τον Γιώργο Αράπογλου, τον οποίο στήριξε το 18,52% και τρίτο τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή με 18,37%. Αποδείχθηκε ότι η Ευτυχία Αποστολάκη έμεινε τόσο πίσω επειδή δεν στηρίχθηκε από τους ψηφοφόρους της Νέας Φιλαδέλφειας, συγκεντρώνοντας συνολικά 10,12%. Η νυν δήμαρχος πάντως είναι πρώτη στη Νέα Χαλκηδόνα, αφού την ψήφισε το 18,86% των κατοίκων.

Στην ίδια περιοχή δεύτερος στις ψήφους είναι ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής με ποσοστό 17,06%. Τρίτος ο Γιώργος Αράπογλου με 16,16%, τέταρτος ο Απόστολος Κόντος με 15,17% και πέμπτος ο Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε μόλις 14,86%. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός ότι ο κ. Κόντος ήταν σταθερός και στις δύο περιοχές, αφού το ποσοστό που είχε στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε το 15,46%.

Με βάση τα παραπάνω, αυτό που αποδεικνύεται, ενόψει του β’ γύρου είναι ότι ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έχει ως δύναμή του τη Νέα Χαλκηδόνα, σε σχέση με τον Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος στηρίχθηκε περισσότερο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τι θα συμβεί βέβαια την επόμενη Κυριακή θα κριθεί κατά κύριο λόγο απ’ τις “συμμαχίες” που θα γίνουν με τις υπόλοιπες παρατάξεις.

analytika 1 analytika 2

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X