Ο Δέλλας τσεκάρει παίκτες από την Κ17 και σκέφτεται να τους δώσει χρόνο την Τετάρτη

ΦΩΤΟ από το ΠΑΟ Κρουσώνα - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΠριν λίγες ημέρες η Κ17 της ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ κερδίζοντας στο γήπεδο της Καισαριανής τους Τράχωνες. Ένα παιχνίδι το οποίο παρακολούθησε, μεταξύ άλλων και ο Τραϊανός Δέλλας. Η επόμενη κίνηση του προπονητή ήταν να τσεκάρει κάποιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα.

Ο προπονητής δεν δίστασε και μετά από συζήτηση που είχε με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, αποφάσισε να δει από κοντά τρεις παίκτες. Πρόκειται για τους Γιάννη Βιδάλη, Ηλία Τσέλιο και Αντρέα Βλαχομήτρο. Άπαντες είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Κ17 την φετινή σεζόν και ο Δέλλας θεώρησε σωστό να τους δει απέναντι σε πιο έτοιμους και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Βιδάλης αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ενώ οι Βλαχομήτρος και Τσέλσιος ως επιθετικοί. Οι δύο τελευταίοι πάντως έχουν χρησιμοποιηθεί και στην μεσαία γραμμή, από τον Άγγελο Χατζόπουλο.

Χθες λοιπόν ανέβηκαν στο προπονητήριο και ξεκίνησαν να προπονούνται με την μεγάλη ομάδα. Μάλιστα αυτό θα γίνει τόσο αύριο, όσο και την Τρίτη, ενώ υπαρκτό είναι το σενάριο να δούμε κάποιον εξ αυτών στην αποστολή του αγώνα με τον Πανναξιακό, την ερχόμενη Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν. Άλλωστε από την στιγμή που η κατηγορία είναι ερασιτεχνική μπορούν να αγωνιστούν σε παιχνίδι του πρωταθλήματος παίκτες από όλα τα τμήματα.

Οι πληροφορίες του enwsi.gr αναφέρουν ότι και οι τρεις άφησαν καλές εντυπώσεις στον Δέλλα, που σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει κάποιους εξ αυτών μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Το τελευταίο για την φετινή σεζόν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι δύο είναι επιθετικοί, τότε υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να τους δούμε να μπαίνουν στο γήπεδο και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X