Στο ...δρόμο της επιστροφής Μπρέσεβιτς και Ντακόλ

"Δε γίνονται πουθενά αυτά"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grontis bresevits apogoitefsiΟ Ιβάν Μπρέσεβιτς και ο Αλεσάντρε Ντακόλ βρέθηκαν σήμερα για πρώτη φορά μαζί στα Σπάτα και άρχισαν ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι δύο επιθετικοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς και μπήκαν στο χειρουργείο, θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές στιγμές και έδειχναν σήμερα πιο ευδιάθετοι από ποτέ, αφού είδαν ότι έγινε έστω ένα μικρό βήμα για την επιστροφή τους. Εννοείται ότι ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, αφού χρειάζεται αρκετός χρόνος και περίσσια υπομονή μέχρι να βρεθούν ξανά σε κατάσταση ετοιμότητας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος βιασύνης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ άλλωστε ολοκληρώνονται την προσεχή Τετάρτη, ο στόχος έχει επιτευχθεί και οι δύο επιθετικοί της ομάδας αναμένεται μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να ακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο θα τους επιτρέψει την κατάλληλη στιγμή να παρουσιαστούν και πάλι στην ιδανική κατάσταση για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Ένωσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X