Επανάληψη του περυσινού θριάμβου θέλει η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1113337Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΑΕΚ και Διομήδης Άργους διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος, με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη (21/05, 20:00). Αυτή τη φορά, ωστόσο, η Ένωση έχει το πλεονέκτημα έδρας με την σειρά των τελικών να ξεκινά από το κλειστό της Κυψέλης. Την περασμένη σεζόν ο Διομήδης ήταν εκείνος που είχε το πλεονέκτημα και μάλιστα είχε κάνει το 1-0 επικρατώντας με 28-26 στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο κλειστό της Αγίας Τριάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 και στη συνέχεια είχαν “σπάσει” την έδρα των αντιπάλων τους, σηκώνοντας τελικά την… κούπα μέσα στο Άργος.

Φέτος η ΑΕΚ θέλει -και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες- να προηγηθεί στους τελικούς που ξεκινούν από την έδρα της και να πάει έτσι με προβάδισμα στον δεύτερο τελικό (θα διεξαχθεί στη Νέα Κίο) για να επαναλάβει τον περυσινό της θρίαμβο, πανηγυρίζοντας για ακόμα μία φορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο Άργος.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X