Η ξαφνική «ομηρία» του Λάζοβιτς, «παγώνει» τις μεταγραφικές εξελίξεις με την ΑΕΚ

Οι παραστάσεις του Ντάνκο Λάζοβιτς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DANKO lazovicΤις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ντάνκο Λάζοβιτς, η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να τις ξεπεράσει. Δεν έχει όμως την δυνατότητα να τα βάλει και με τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Η θεομηνία που έχει πλήξει τις τελευταίες μέρες την Σερβία, με συνεχείς και δυνατές βροχές, έχει παραλύσει τα πάντα. Και υποχρέωσε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, να αναβάλει τις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ήδη τα ματς της 29ης αγωνιστικής είχαν μετατεθεί από χθες για αύριο. Όμως οι συνθήκες είναι ακόμα εξαιρετικά δύσκολες και δεν επιτρέπουν να διεξαχθούν παιχνίδια. Γι αυτό και αναβλήθηκαν τα ματς της 29ης αλλά και της 30ης που ήταν προγραμματισμένα για την προσεχή Τετάρτη.

Είναι άγνωστο προς το παρόν πότε θα γίνουν τα παιχνίδια. Κάτι που σημαίνει πως και ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι άγνωστο πότε θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Παρτιζάν. Ουσιαστικά έχει προκύψει ένα είδος ξαφνικής «ομηρίας» για τον 31χρονο Σέρβο επιθετικό. Βεβαίως αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με τις καταστροφές που έχει αφήσει στην Σερβία η θεομηνία. Πάντως προς το παρόν φαίνεται πως «παγώνουν» οι εξελίξεις στο θέμα του Λάζοβιτς.

Προφανώς και οι διαπραγματεύσεις μπορούν να προχωρήσουν τηλεφωνικά και εξ αποστάσεως. Όμως φαινόταν πως ουσιαστικές εξελίξεις ενδεχομένως να σηματοδοτούσε, το ταξίδι του Λάζοβιτς στην Αθήνα. Ένα ταξίδι που προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να κάνει.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X