Διακαής πόθος το κλειστό Μαζαράκη για την ΑΕΚ με μπόλικα «αλλά»

Διακαής πόθος το κλειστό Μαζαράκη για την ΑΕΚ με μπόλικα «αλλά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

983629_652122354835524_6837942760908007550_nΑπό τέσσερα κλειστά που εξετάζουν στην Βασίλισσα, είναι αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο λόγος για το κλειστό στο κτήμα Μαζαράκη στο Μπουρνάζι, με την ονομασία «Γιώργος Στεφανόπουλος » (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας το 2004). Μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στο Μπουρνάζι και την Εθνική Οδό (τρεις γέφυρες και γέφυρα Ροσινιόλ) και 2 χλμ από το ΜΕΤΡΟ του Αγίου Αντωνίου.

Από τις 8.400 θέσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το… ψαλίδι που έγινε, πλέον χωρά περίπου 2.423 θεατές (σύμφωνα με την τελευταία άδεια που πήρε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τον περασμένη Οκτώβρη με την υπογραφή του κ.Καλογερόπουλου). Ανήκει στον Δήμο Περιστερίου, αποτελεί ένα στολίδι για το μπάσκετ και φιλοξενεί πολλές ομάδες Ακαδημιών. Η ΑΕΚ το θέλει πολύ για την Α1, όμως υπάρχουν αρκετά «αλλά».

Ο νυν Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έχει δεσμευτεί στην ΑΕΚ να την βοηθήσει να το πάρει για κάποιες ώρες προπονήσεων και αγώνων, αν και χρειάζεται αρκετή δουλειά. Διότι αποδυτήρια δεν υπάρχουν και πρέπει στην ΑΕΚ να προχωρήσουν σε κατασκευή τους άμεσα αν και εφόσον το πάρουν για να μπορούν να παίξουν εκεί στην Α1. Επίσης, χρειάζεται και περίφραξη γύρω από το παρκέ, καθώς είναι ανοιχτή η πρόσβαση με τις κερκίδες.

Βεβαίως, για να μπορέσει να πάρει τελικά η ΑΕΚ το «ΟΚ» για το κλειστό Μαζαράκη στο Μπουρνάζι, πρέπει ο κ.Παχατουρίδης την επομένη των εκλογών αν παραμείνει στην θέση του να πραγματοποιήσει όσα έχει υποσχεθεί στην Ένωση.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X