«Φλέρταρε» με το γκολ, αλλά…

Πρόλαβαν τα χειρότερα με Ρόβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovasΞεκίνησε την σεζόν ως στόπερ, διότι η ΑΕΚ είχε ανάγκες. Και ο Τραϊανός Δέλλας αν και γνώριζε ότι ο Βασίλης Ρόβας είναι αμυντικό χαφ, τον έβαλε στην άμυνα για να βοηθήσει. Πάντως, η ποιότητα του έμπειρου μέσου στον άξονα φάνηκε ξεκάθαρα στα παιχνίδια που πήρε χρόνο συμμετοχής εκεί, συγκριτικά με την άμυνα.

Μάλιστα, χθες ο Ρόβας έχοντας τον άπειρο και «άγουρο» Κάτσικα στο πλάι του έκανε πολλή δουλειά και βοήθησε την ομάδα (όπως και στο πλαστικό στο Πέραμα όταν μπήκε αλλαγή) να μην έχει προβλήματα στον άξονα, ενώ στην φάση του δεύτερου γκολ «φλέρταρε» με το πρώτο του γκολ. Ωστόσο, το πλασέ του απέκρουσε ο Βλάχος και ο Ράμα από κοντά εν συνεχεία έκανε το 0-2.

Αν παίξει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πανναξιακό θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να χριστεί σκόρερ φέτος, ειδάλλως θα περιμένει τη νέα σεζόν στην Β’ εθνική.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X