Αποχώρησε και επίσημα από την Έβερτον ο Βέλλιος

Στην αποστολή για το ντέρμπι ο Βέλλιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

velliosΤο συμβόλαιο του Απόστολου Βέλλιου με την Έβερτον τελείωσε και ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί πλέον παρελθόν για τους “μπλε”. Οι Άγγλοι ανακοίνωσαν την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα τους μετά από 3.5 χρόνια με 22 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Μπλάκπουλ (2 συμμετοχές). Για τον Απόστολο Βέλλιο έχει ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, αλλά ο ίδιος με χθεσινές (14/4) του δηλώσεις δεν έδειξε διατεθειμένος να γυρίσει στην Ελλάδα.

Για την αποχώρησή του από την Έβερτον μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ο οποίος είπε: «Ήταν μια κακή σεζόν για τον ίδιο. Πάντα, όμως, έδειχνε εξαιρετική νοοτροπία και πάντα είχε όρεξη για δουλειά. Είναι σε μια ηλικία που αναζητά προκλήσεις και ευκαιρίες και του εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα, όπως νομίζω ότι κάνουν και όλοι οι οπαδοί μας».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X