Μάχη τίτλου στο Βέλγιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

proponisi bruggeΆντερλεχτ και Μπριζ ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουν μόνο νίκη σήμερα και όλα θα κριθούν στην τελευταία “στροφή” της Κυριακής.

131. Γκενκ – Μπριζ

Το δύο στα δύο στα επόμενα δύο παιχνίδια είναι ο μεγάλος στόχος της Μπριζ, η οποία όμως δεν εξασφαλίζει την κατάκτηση του τίτλου στο Βέλγιο. Μπορεί να είναι ισόβαθμη με την Άντερλεχτ στους 45 βαθμούς, αλλά μειονεκτεί έναντι των «μωβ» που έχουν τις περισσότερες ελπίδες για τον τίτλο. Η Μπριζ θέλει μόνο το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και αδιάφορη. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν πριν δύο αγωνιστικές από την Άντερλεχτ με 1-0, κέρδισαν την Σταντάρ εκτός έδρας επίσης με 1-0 και σήμερα θέλουν να γκελάρει και η αντίπαλος τους για τον τίτλο.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.72)

141. Άλκμααρ – Γκρόνιγκεν

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι από τα δύο που θα γίνουν για να μάθουμε ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Θεωρητικά η Άλκμααρ δείχνει να έχει προβάδισμα, αλλά η Γκρόνιγκεν σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Κατάφερε να πάρει τεράστια πρόκριση απέναντι στην Φίτεσε, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 1-4. Αν βρει χώρους μπορεί να σε καταστρέψει, ενώ έχει παίκτες που κάνουν ζημιές από την μέση και μπροστά.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.50)

132. Ζούλτε – Άντερλεχτ

Θεωρητικά η Ζούλτε έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά πρέπει να κερδίσει και τα δύο ματς που απομένουν και ταυτόχρονα Σταντάρ, Μπριζ και Άντερλεχτ να έχουν σημαντικές απώλειες. Κάτι που φαίνεται απίθανο να γίνει. Η Άντερλεχτ μπήκε μπροστά στην κούρσα και θέλει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές που απομένουν να διατηρηθεί εκεί και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αν πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα, φτάνει πολύ κοντά, αφού την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί την Λόκερεν και έχει την ευκαιρία να κάνει φιέστα. Η Ζούλτε όμως θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την απευθείας έξοδο στην Ευρώπη και αυτό θα γίνει μόνο αν κατακτήσει την 3η θέση.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.95)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X