Παρακολουθούν στην ΑΕΚ τον 15χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Σκιαθίτη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

akadimia3Στο τμήμα Ακαδημιών, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους και φαίνεται να παρακολουθούν πολλά νεαρά παιδιά, που έχουν τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στην ΑΕΚ, τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών έχουν ρίξει μεγάλος βάρος σε ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1999, αφού θεωρούν ότι με την κατάλληλη δουλειά, θα μπορέσουν να είναι έτοιμοι σε δύο – τρία χρόνια και να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Η αναφορά δεν γίνεται μόνο για τους παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στις Ακαδημίες, αλλά και για άλλους που έχουν εντοπιστεί. Άλλωστε τα τμήματα υποδομής της Ένωσης έχουν κάνει τεράστια βήματα προόδου.

Υπάρχει πλέον ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την επικράτεια, αλλά και σε όλη τη χώρα που τσεκάρει παίκτες. Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο διεθνής με την Κ15 της Ελλάδας, Γιώργος Σκιαθίτης. Πρόκειται για τερματοφύλακα που ανήκει στον Απόλλων Σμύρνης και έχει κληθεί πρόσφατα και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1999, ο Σκιαθίτης πριν λίγα χρόνια πέρασε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ωστόσο δεν είχε δοθεί η απαραίτητη προσοχή.

Τότε τα πράγματα ήταν και διαφορετικά και όλα λειτουργούσαν υπό διαφορετικές συνθήκες. Τον Σκιαθίτη τον έχουν παρακολουθήσει άνθρωποι της ΑΕΚ και έχουν εκφραστεί με καλά λόγια για τις επιδόσεις του. Είναι μια περίπτωση για την οποία θα υπάρξει και συνέχεια, αφού όλα δείχνουν ότι ο Σκιαθίτης είναι μια από τις περιπτώσεις που περνάει από το μικροσκόπιο των ανθρώπων της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X