Σε σύγχυση οι εξηγήσεις της Δούρου για τη συνάντηση με τον Μαρινάκη

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dourouΘέμα μείζονος σημασίας προκύπτει από τη συνάντηση Δούρου – Μαρινάκη. Η αμηχανία των εμπλεκόμενων στη διαδικασία φαίνονται από τις εξηγήσεις που επιχειρούν να δώσουν για τη συνάντηση. Η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αδυναμία να δώσει πειστικές εξηγήσεις και απόλυτα ενδεικτικό είναι πως υπήρξε αλλαγή 180 μοιρών στη στάση της μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. Ετσι, ενώ χθες σχολίαζε μέσω facebook, πως: «Διαβάσαμε για «μυστική συνάντηση» σε κεντρική ταβέρνα, παρουσία 50 ατόμων. Ούτε ο Τσακ Νόρις…», σε σημερινή τοποθέτηση στα «Νέα» άλλαξε τη στάση της.

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι».

Τη μία μέρα δηλαδή η Δούρου αποδέχεται τη συνάντηση και σχολιάζει απλά τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονταν στην ψαροταβέρνα για να πείσει πως δεν έγινε υπό μυστικότητα. Και λίγες ώρες έπειτα, ανασκεύασε τη θέση της και πλέον αρνείται ακόμα και τη συνάντηση με τον Μαρινάκη. Βέβαια, το αποδεικτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zougla.gr έδειξε με φωτογραφικό υλικό πως δεν υπήρχε απλά συνάντηση στο…πόδι και τυπικός χαιρετισμός, αλλά δείπνο που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X